___________________________________________________________________________________________________________________

4-26 september

LISBETH & ISABELLA

GÖRLOFF

Lisbeth Görloff

Jag målar både i olja och akryl. Tidigt 00-tal började jag med keramik. Här får fantasin flöda fritt och jag använder olika texturer och material utöver själva keramiken.

Isabella Görloff

Digitalt foto är idag mitt främsta medium, men jag experimenterar även med analogt foto. Jag dras till enkla motiv, dramatiskt ljus och abstrakta mönster.

KONSTAFTON

Konstafton för våra medlemmar med Lisbeth & Isabella Görloff.

Kl. 19.00. Anmälan. Begränsat antal platser.

SMS:a 070-298 50 10 eller mail: [email protected]

KONSTLOPPIS

Konstloppis för våra medlemmar på gården framför Konsthallen.

Anmälan till:

SMS 070-298 50 10 eller mail:

[email protected]

24-26 september

GALLERIHELG

Konsthallen öppen

fredag 18-22 och lördag/söndag 12-16

2-24 oktober

JOHAN RAMBERG &

YVONNE OMDAL

Johan Ramberg

Staden med sina gator och fasader blir ett eget landskap. Krocken mellan akvarellens poetiska lätthet och stadens konkreta tyngd får mig ständigt att återvända till denna motivsfär.

Yvonne Omdal

Började mitt skapande med måleri på 80-talet. De senaste åren har leran fångat mitt intresse och jag skulpterar och skapar i stengodslera.

30 oktober-21 november

ULF ERIKSSON &

LENA KAHL ASKETORP

Ulf Eriksson

Sedan några år tillbaka är det centrala temat i mina bilder cykel, glädje och fart. Jag har tavlor i olika tekniker: olja, blandteknik, textil och grafik.

Lena Kahl Asketorp

I mina bilder arbetar jag just nu mycket med akvarelltekniken "vått i vått". Med hjälp av olika växtmaterial, stenar och schabloner skapar jag ytor, mönster och figurer.

KONSTAFTON

Konstafton för våra medlemmar med Ulf Eriksson.

Kl.19.00. Anmälan. Begränsat antal platser.

SMS:a 070-298 50 10 eller mail:

[email protected]

27 november-5 december

VINST-UTSTÄLLNING

Offentlig dragning den

27 november kl.14.00.

Utställning 27 november-

5 december lördag/söndag

kl. 12-16.

Vinstutlämning 5 december

kl. 14.00. Ej hämtade vinster utlämnas i Konsthallen på ordinarie öppettider.

Sista dag är den 22 mars 2022.